Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematorium in Rijswijk

De intieme familiekamer, die ook als aula te gebruiken is bij een plechtigheid voor maximaal 15 personen, biedt een fijne omgeving voor een warm afscheid. Grotere groepen kunnen terecht in de grote aula van het crematorium in Rijswijk, met 150 zitplaatsen dat uit te breiden is naar 300 (staan)plaatsen. Mooi licht, veel lichte zachte kleuren geven de rust die wenselijk is op een moment waarop emoties zo’n grote rol spelen.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Rijswijk.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Rijswijk zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Binnen en buiten in Crematorium Rijswijk

Het prachtige uitzicht naar buiten vanuit de aula geeft het gevoel alsof buiten naar binnen komt. Heel aantrekkelijk is dat in het crematorium in Rijswijk een plechtigheid ook buiten gehouden kan worden. Daarnaast kan hier in Rijswijk eventueel een avondplechtigheid georganiseerd worden. In het crematorium in Rijswijk kunt u ervoor kiezen de overledene te begeleiden naar de ovenruimte.

Beeld, geluid en consumpties in Crematorium Rijswijk

In de grote aula van het crematorium in Rijswijk kunt u op het grote scherm beelden laten projecteren. De gehele plechtigheid dezelfde of afwisselend meerdere foto’s; van alles is mogelijk. Dat geldt ook voor de muziek. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende consumpties voor na de plechtigheid. Of u het nu eenvoudig houdt, of een uitgebreid aanbod wilt, elke keuze leidt tot een stijlvol geheel in het crematorium in Rijswijk. Overleg uw wensen met uw uitvaartleider van Uitvaart24. En bekijk de tarieven voor duidelijkheid over de kosten. Daarnaast is alles uiteraard bespreekbaar en zult u vooraf ook weten waar u financieel aan toe bent.

  • Crematorium Rijswijk - Foto 1
  • Crematorium Rijswijk - Foto 2
  • Crematorium Rijswijk - Foto 3
yardenhuis van Rijswijk

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Rijswijk:
yardenhuis van Rijswijk
Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk


Een uitvaart regelen in Rijswijk?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Rijswijk. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumrijswijk.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Rijswijk vooraf regelen? Intakeformulier